Recent comments

Friss Hírek

Milan: Galliani komoly változásokat tervez

Olaszországból érkezők információk szerint Adil Rami érkezése csak az első fázisa annak az újraépítésnek, ami a Milanra vár januárban.


A hír azt állítja, hogy a francián kívül Galliani Davide Astorit is szerződtetni fogja, illetve a német balbekk, Plattenhardt érkezésére is jó esély van. 

Természetesen ennek az átszervezésnek áldozatai is lesznek.
 
Az első távozó valószínűleg Christian Zaccardo lesz, akit a Torino gárdájával boronáltak össze. Ha sikerül megszerezni Plattanhardtot a Dortmund elől, akkor Emanuelson napjai is meg lesznek számlálva, illetve Philippe Mexés helyzete is bizonytalan, ő is csomagolhat ha nem sikerül elfogadható formában játszani, azonban ő nyárig biztosan marad még.

A támadók közt is lesz jövés-menés. Honda érkezése már biztos, ezt Galliani is megerősítette. A japán a fiatal franciát, Niangot túrhatja ki a csapatból, ő kölcsönbe távozhat. 

A sérüléséből visszatérő Pazzini jövője sem tisztázott még, érte a Lazio érdeklődik, elképzelhető, hogy Matri nyári érkezése az ő januári távozását is előrevetítette.

Galliani a szerdai Adidas-sajtótájékoztatón azt mondta, hogy a Milan célja újra az, hogy minőségi játékosokat szerezzen és ezért januárban komoly befektetések várhatóak.

Közben a spanyol, Punto Pelota arról számol be, hogy Florentino Perez rábólintott Iker Casillas eladására a téli átigazolási időszakban. 

A két manchesteri csapat és a Milan a három fő kérő, bár az angolok jelentős pénzügyi fölényben lehetnek velünk szemben.

forrás: acmilan.hu