Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Ancelotti erős Real Madridot ígér

Carlo Ancelotti arra figyelmeztette a Juventust, hogy a zebramezesek egy jobb formába lendült Real Madriddal néznek majd szembe a jövő heti Bajnokok Ligája csoportmérkőzésen.


"Próbálunk változtatni egy kicsit, hogy labdabirtoklásra épülő játékot nyújthassunk, s ez némi időt vesz igénybe." - nyilatkozta Ancelotti a Corriere della Seranak.  

"Való igaz, hogy mindeddig rosszul játszottunk, s a problémáinkat csak tetézte az a tény, hogy a Barcelona és az Atlético Madrid folyamatosan győznek."

"Jobb játékot kell nyújtanunk, s a kritikának, amellyel bennünket illettek, van alapja. Az itteni szurkolók igényesek, s ezt helyesen teszik." 

"Edzőként azt kell mondanom, hogy a soron következő mérkőzéseinken, a Malaga és a Juventus ellen otthon, majd a Barcelona ellen a Nou Campban,  jobbak leszünk majd. Ez már csak azért is igaz, mert képtelenség, hogy rosszabbul játsszunk, mint ahogy azt a Levante és az Elche ellen tettük."

Az 54 esztendős szakember jól ismeri a Juventust, hiszen pályafutása alatt már alkalma volt a torinói csapat vezetésére is.

"Nem tudom, hogy a Juve veszített-e a lendületéből." - mondta Ancelotti. "Csak annyit tudok, hogy az olasz bajnokságban erősödtek a versenytársak. Egy erős csapatnak látszanak, amelynek jól meghatározott játékstílusa van."

"Andrea Pirlo személye mindig garanciát jelent, s ez még hosszú ideig így lesz. Szerettem volna magam mellett tudni a Chelseanél, azonban ez nem volt lehetséges. Fel leszünk készülve Andreara, s két bulldog is őrizni fogja."

"Hogy miért rossz a kapcsolatom a Juve szurkolóival? A szurkolóik egy csoportja számára mindig is ellenfél maradtam, s mindig a Milan és a Roma mezében láttak engem."