Recent comments

Friss Hírek

Milan: 12 millió eurót ajánlanak Dedéért?


A Sky Sport Italia szerint a Milan a nyári átigazolási szezonban 12 millió eurót költene a Vasco da Gama védőjére, Dedére.

A csapatnak jelenleg hat középhátvédje van, közülük csupán Philippe Mexés, Bartosz Salamon és Cristian Zaccardo jövője biztos a csapatnál, bár egyes hírek szerint az olasz klub vezetői csökkenteni szeretnék a francia játékos fizetését. 

Mario Yepes és Daniele Bonera szerződése a szezon végén lejár, míg Cristian Zapata kölcsönben van a csapatnál, de a Milan 6 millió euróért az idény végén végleg megvásárolhatja.

Tavaly nyáron a Milan védelmének két alappillére, Alessandro Nesta és Thiago Silva is elhagyta a klubot, és helyükre Francesco Acerbi és Zapata érkezett, de előbbi a gyenge teljesítménye miatt télen visszatért a Chievóhoz.

A Milan a bajnokságban kapott gól nélkül zárta a márciusi hónapot, így a rossonerik védelme a harmadik legjobb az olasz bajnokságban.

A Sky Sport Italia szerint a piros-feketék továbbra is szeretnék megszerezni a brazil bajnokságban szereplő Vasco da Gama középhátvédjét, Dedét. A 24 éves válogatott játékos nemrég kijelentette, nehéz lenne nemet mondania olyan klubnak, mint a Milan. 

A védő a nyáron minden bizonnyal elhagyja hazáját, és a Sky szerint a Milan 12 millió euró körüli összeget fordítana Dedé szerződtetésére.

A Milan mellett a Chelsea is igen élénken érdeklődik Dedé iránt, akiért korábban már egy 10 millió eurós ajánlatot is elutasítottak.

forrás: acmilan.hu