Recent comments

Friss Hírek

Milan: Boateng felépül a Juve elleni rangadóra


Kevin-Prince Boateng, a Milan középpályása elmondta, sérülése nem komoly és reméli, hogy pályára léphet a hétvégi Juventus elleni rangadón.

A 26 éves középpályás a Napoli elleni múlt vasárnapi mérkőzésen sérült meg, így le kellett cserélni. Boateng viszont megerősítette, a sérülése nem komoly és várhatólag pályára léphet a Juve ellen.
 
“Jól érzem magam. Először azt hittem, hogy komoly a sérülés, de már sokkal jobban érzem magam és remélhetőleg ott leszek a Juventus elleni rangadón. Ha azt akarjuk, hogy megszerezzük a második helyet, akkor nyernünk kell Torinóban” – mondta Boateng a Milan Channelnek,

Ezt követően Prince szót ejtett a tavalyi Milan-Juventus mérkőzésről, amely 1-1-el zárult, viszont a játékvezető érvénytelenített egy mindenki számára vitathatatlan Muntari-gólt.

“A Juventus elleni mérkőzés mindig különleges. Ezúttal úgy fogunk a kapuba találni, hogy mindenki számára világos legyen, hogy a labda áthaladt a gólvonalon” – fejezte be.

Seedorftól a 10-es számot öröklő Boateng az idei szezonban 33 mérkőzésen csupán 3 gólt szerzett. Ha pályára lép a Juve ellen, az lesz a 95. mérkőzése a Milan színeiben.

forrás: acmilan.hu