Recent comments

Friss Hírek

Sportklub: A hétvégi menetrend

Négy mérkőzést is közvetít a SportKlub az olasz labdarúgó-bajnokságból, a Napoli, az AS Roma és az AS Milan aktuális meccsét is megmutatjuk! 




Vasárnap jön a Derby della Mole, azaz a Juventus-Torino derbi a Serie A-ban!

Cagliari-Udinese, szombat, 17:55, ÉLŐ
A Serie A 34. fordulójában szombaton előbb a Cagliari-Udinese mérkőzést közvetíti élőben a SportKlub! Az udineiek még bőven versenyben vannak az ötödik helyért, még az Intert is megelőzhetik. A szárdok a kilencedik pozíciónál előrébb viszont már nem nagyon végezhetnek. 

Pescara-Napoli, szombat, 20:30, ÉLŐ
Az utolsó helyen álló, szinte biztos kiesőnek tekinthető Pescara a leendő ezüstérmes Napolit fogadja. Cavaniék jutalomjátéka várható, sok góllal!

Torino-Juventus, vasárnap, 14:55, ÉLŐ
Vasárnap jön a Derby della Mole, azaz a Juventus-Torino derbi a Serie A-ban! Vajon a Bikák fel tudják venni a harcot a Zebrákkal, vagy Vidalék könnyedén elintézik városi riválisukat (is)?

AS Roma-Siena, vasárnap, 17:00, felvételről
A Farkasok az Európa-ligáért hajtanak, csak egy ponttal vannak lemaradva az Intertől. A Siena kellemes ellenfélnek tűnik a nemzetközi porondra vezető úton, hiszen 22 egységgel kevesebbet gyűjtöttek eddig, mint Totték.

AC Milan-Catania, vasárnap, 20:30, ÉLŐ
Balotelliék a harmadik helyen állnak és a szezon végéig szeretnék megtartani ezt a pozíciót. Ehhez nem kell mást tenniük, mint szépen sorban legyőzni leendő ellenfeleiket, hiszen a Fiorentinát már csak egy ponttal előzik meg. Vasárnap a Catania lehet a piros-feketék áldozata. 

forrás: sportklubtv.hu