Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Conte évi ötmilliót, Ibrát, Alexis Sánchezt és Joveticset akarja

A La Gazetta dello Sport keddi számában megjelent cikk szerint a Juventusszal a hosszabbításról tárgyaló Antonio Conte 5 millió eurós éves fizetés mellett garanciát kér a csapat megerősítésére.




A hétfői Gazzattában megjelent "Juve: Conte elszámoltatna" című cikk kimutatása alapján a Juventus edzője a következő idénytől Olaszország kimagaslóan legjobban kereső szakembere lehetne.

Amint arról korábban a hatharom.com is beszámolt, Conte 5 milliós éves fizetésért hosszabbítana, jelenleg 2 millióval keres kevesebbet.

Conte a fizetésemelés mellett garanciákat is szeretne kapni arra, hogy BL-győzelemre esélyes erősségű kerettel dolgozhat a következő években. 

Zlatan Ibrahimovic visszatérése a zebrákhoz már korábban felmerült, a svéd klasszis mellett a volt udinei, most a Barcelonát erősítő Alexis Sánchez és a Fiorentina kiválósága, Sztevan Jovetics szerepel Conte kívánságlistájának élén.

Ha megnézzük, hogy az első Juvés idényében rögtön bajnoki címet szerző edző honnan indult, szembetűnő a "fejlődés": Antonio Conte első edzői megbízatása során a 2006-2007-es évadban 200 ezer eurót kereset az Arezzónál. Ezután jött a Barinál eltöltött két év, egy Serie B-s bajnoki cím, és 250 ezer eurós átlagfizetés.

A leccei születésű, így a Barinál elért sikerei miatt a piros-sárgák szurkolói által kellően utált szakember az Atalantánál már több mint fél millió eurót keresett szezononként. Más kérdés, hogy a bergamói klubnál nem tudta befejezni a munkát. Miután a 2011-es évad végén Conte feljutott a Serie A-ba a Sienával, elfogadta volt egyesülete, a Juventus hívását.

forrás: hatharom.com