Recent comments

Friss Hírek

Barzagli: Nem hullajthatunk pontokat!




Andrea Barzagli véleménye szerint a Juventus nem engedheti meg magának, hogy pontokat hullajtson a hétvégi Milan elleni rangadón, de figyelmeztetett is egyben, hogy a Rossoneri nagy kihívás elé állítja majd csapatát.

A Bianconeri jelenleg 11 ponttal előzi meg a második helyen álló Napoli együttesét hat fordulóval a bajnokság vége előtt.

"A soron következő mérkőzések a Milan és a Torino ellen nagyon fontosak lesznek, de igyekszünk végig fókuszálni a találkozók alatt." - mondta a védő a Sport Mediasetnek.
 
"A Milan és mi is pontokat szeretnénk gyűjteni. Számunkra a Scudetto a cél, míg ők a Bajnokok Ligája indulás jogáért harcolnak. Nem számítok könnyű mérkőzésre, de felkészültünk."
 
Barzaglinak csupán két találkozó hiányzik ahhoz, hogy századik alkalommal ölthesse magára a Juventus mezét és a játékos nagyon elégedett a dolgok alakulásával, mióta a Wolfsburgtól Torinóba igazolt.
 
"Nagyon boldog vagyok, mindig igyekszem a legjobbamat nyújtani a pályán. Száz alkalommal magamra ölteni egy ekkora klub mezét, ez hatalmas büszkeséggel tölt el engem."
 
forrás: Juventusfc.hu