Recent comments

Friss Hírek

Conte: Egy hatalmas előrelépés


Antonio Conte nyilatkozatában elismerte, hogy a Juventus immáron nagyon közel áll a Scudetto megszerzéséhez és szerinte kétség sem férhetett hozzá, hogy csapata megérdemelten jutott tizenegyeshez a Milan ellen.

A tegnapi 1-0-ás győzelemnek köszönhetően a Bianconerinek csupán négy pontra van szüksége a hátralevő öt találkozón, hogy bajnok legyen.

"Úgy vélem, hogy kétség sem férhet a tizenegyes jogosságához, amely eldöntette a roppant kiegyensúlyozott összecsapást." - mondta Conte a Sky Sport Italianak.
 
"A Milan csapata veretlen volt a szezon második felében, így minden tiszteletet megérdemelnek a játékosok, miután egy nagyszerű csapatot sikerült legyőznünk. Nem lettünk volna boldogak, ha döntetlennel zárul a találkozó és tudtam, hogy ha támadóbb felfogásban lépünk pályára a második félidőben az nagy kockázatot jelent.
 
"A Napoli nyomás alatt helyezett minket a győzelmével, de szerettünk volna megfelelő módon válaszolni nekik. Ez a hatodik győzelmünk sorozatban, de még nem nyertük meg a Scudettot."
 
"A játékosok folyamatosan arról kérdeznek engem, hogy mennyi darab hiányzik még a kirakósból. Nos, ez egy hatalmas előrelépés volt. Szeretnénk minél hamarabb elérni a célunkat és pihenni egy kicsit egy kemény szezon végén. Csakis a célra koncentrálok, hiszen fantasztikus lenne sorozatban második alkalommal is megnyerni a Scudettot és nagyon boldog vagyok a játékosok teljesítményét illetően."
 
"Ünnepelni már a jövő heti Torinó elleni derbit követően? Nem érdekel, hogy mikor, hol vagy ki ellen, a lényeg, hogy megszerezzük a Scudettot. Ismerjük a derbi során ránk leselkedő veszélyeket, de ugyanazzal a sikeréhséggel kell majd pályára lépnünk, mint amit a Granatan lehet látni."
 
Contet kérdezték ismételte egy top játékos érkezéséről is.
 
"A pénzügyi feltételeket mindig szem előtt kell tartani, amikor a jövőt tervezzük. A szezon végén minden lehetőséget felmérünk majd."
 
forrás: Juventusfc.hu