Recent comments

Friss Hírek

Genoa: Kucka kihagyja a Chievo elleni bajnokit

A Genoára nagyon fontos meccs vár a hétvégén a Chievo ellen: Enrico Preziosi csapata igen közel áll a kieséshez, a Genoa-Palermo-Siena hármasból egynek búcsúznia kell a szezon végén. 




Ahhoz,hogy ez ne a genovai csapat legyen, Veronában győzni kellene a Genoának, ám ezt egyik fontos játékosa nélkül kellene végrehajtania...

Győzni kellene a Genoának: mert hogy a döntetlennel nem megy semmire. Persze, jobb, mint egy vereség, de a hármas "minibajnokságot" a Palermóval és a Sienával csak úgy nyerheti meg Ballardini csapata, ha hármasával gyűjti a pontokat. 

A Chievo otthonából nem könnyű megszerezni a győzelmet, ráadásul a Chievo edzője az az Eugenio Corini, aki korábban a Palermo csapatában futballozott. Hogy ez miért érdekes? Mert néhány fordulóval ez előtt, amikor a Palermo nyerni tudott idegenben a Sampdoria ellen (a szezonban először), akkor is egy egykori exe által vezetett csapat segített a délieknek: Delio Rossi Sampdoriáját tudta megverni a Palermo. 

Most egy újabb ex megint segíthetne a Palermón - bár ehhez nyilván lesz egy-két szava a Genoának is, amely Juraj Kucka nélkül kell, hogy lejátsza hétvégi meccsét.

A szlovák középpályás igazi motorja lett a genovai csapatnak, azonban most térdsérülés miatt kénytelen lesz kihagyni a hétvégi találkozót...

forrás: azzurri.co.hu