Recent comments

Friss Hírek

Milan: A szurkolók is kiálltak Allegri mellett

Az utóbbi időben ismét felerősedtek azok a hangok, melyek szerint a szezon végén távozik a Milan mestere, Massimiliano Allegri. 




 A Catania elleni meccsen a szurkolók egy csoportja azonban kiállt az edző mellett, valamint Mario Balotelli is Allegri mellett tette le a voksát.

A Catania elleni meccs kezdése előtt feszítették ki a drapériát a Milan szurkolói, amelyen a következő felirat állt:

" Több tiszteletet a mi mesterünknek, Allegrinek!" - üzenték a szurkolók.


Az utóbbi hetekben ismét többször olvashattunk róla, hogy Allegri a szezon végén távozik a Milan kispadjáról. Talán a legmeglepőbb sztori a héten született, mi szerint Allegrit az sem mentheti meg, ha csapatával eléri a Bajnokok Ligája selejtezőt érő harmadik helyet - Silvio Berlusconi mindenképpen edzőt szeretne váltani. Ennek kapcsán megszólalt Mario Balotelli is:

"Az elnök úr mondhat, amit akar, de remélem,hogy Allegri lesz az edzőnk még hosszú ideig". - tette egyértelművé pártállását Balotelli.


Berlusconi terve szerint a nyáron a Milan egykori játékosa, a holland Clarence Seedorf ülne le a Milan padjára - más hírforrások szerint pedig 2014-ben, a brazíliai világbajnokság után azonban már Cesare Prandelli, az olasz válogatott jelenlegi mestere lenne a Milan edzője.

Ennek kapcsán Adriano Galliani is megszólalt a Catania elleni meccs előtt:

"Egész délután csak az Allegrivel kapcsolatos hírekről kérdeztek. Berlusconi szeretete Seedorf felé? Nem meglepő, hiszen egy nagyon sikeres játékosról beszélünk, aki sikerre vezette a Milant pályafutása alatt, többek között az athéni BL-döntőben. Jelenleg hagyjuk Allegrit dolgozni." - fogalmazott szűkszavúan Galliani.


forrás: azzurri.co.hu