Recent comments

Friss Hírek

Milan: A Catania elleni keret

Massimiliano Allegri kijelölte a Catania elleni meccsre készülő keretét, amelyből sérülés miatt hiányzik Abbiati, Ambrosini és Bojan, de eltiltása után végre visszatért Balotelli.








A Milan jelenleg a Bajnokok Ligája selejtezőt érő harmadik helyen áll a tabellán. A rossonerik 33 mérkőzésen 17 győzelmet és 8 döntetlent szereztek, emellett 8-szor vereséget szenvedtek. 

Az így gyűjtött pontok száma 59. A Milan előző 5 mérkőzésén 2-szer győzött (Chievo-Milan 0-1, Milan-Palermo 2-0), két alkalommal ikszeltek (Milan-Napoli 1-1, Fiorentina-Milan 2-2) és egyszer vereséget szenvedtek (Juventus-Milan 1-0).

A tabella negyedik helyén a Fiorentina áll, 1 ponttal lemaradva a Milantól, a második helyezett pedig a Napoli.

A Milan hazai pályán 16 bajnoki mérkőzést játszott, amelyen a mérleg 11 győzelem, 1 döntetlen és 4 vereség, összesen 28 rúgott és 13 kapott gól. 
Idegenben 17 meccs alatt a mérleg 6 győzelem, 7 döntetlen és 4 vereség. A rúgott és a kapott gólok száma 28-23.

A keret:
Amelia, Gabriel, Petkovic, Abate, Antonini, Bonera, De Sciglio, Mexes, Yepes, Zaccardo, Boateng, Constant, Flamini, Montolivo, Muntari, Nocerino, Traoré, Balotelli, El Shaarawy, Niang, Pazzini, Robinho.

A gazzetta.it szerint a Milan a szokásos 4-3-3-mas felállásban fog kezdeni. A kapuban Amelia, a védelemben Abate, Mexés, Bonera és De Sciglio kezdhet. A három középpályán Flamini, Montolivo és Nocerino lesz. A támadósor Boatengből, Balotelliből és El Shaarawyból állhat.

Íme a Milan várható kezdőcsapata: Amelia – Abate. Mexés, Bonera, De Sciglio – Flamini, Montolivo, Nocerino – Boateng, Balotelli, El Shaarawy.

A Catania a bajnokságban a 9. helyen áll, a mérleg 13 győzelem, 9 döntetlen és 11 vereség. A rúgott gólok száma 41, a kapott góloké 39 és összesen 48 pontot gyűjtöttek.

A szicíliai együttes előző 5 mérkőzésén 1-szer győzött (Catania-Udinese 3-1), háromszor ikszelt (Catania-Palermo 1-1, Chievo-Catania 0-0, Catania-Cagliari 0-0) és egyszer vereséget szenvedett (Lazio-Catania 2-1).
A Catania hazai pályán 17 mérkőzést játszott és ezeken 10-szer győztek, 4-szer ikszeltek és 3-szor kikaptak. 

A rúgott gólok száma 27, a kapott góloké 15. Idegen környezetben 16 mérkőzésen 3 győzelem, 5 döntetlen és 8 vereség a mérleg, valamint ehhez 14 rúgott és 24 kapott gól társul.

A házi góllövőlistát Gonzalo Bergessio vezeti 27 mérkőzésen 8 szerzett góllal, őt követi Alejandro Gomez 31 meccsen 7 lőtt találattal. A harmadik Francesco Lodi, aki 6-szor volt eredményes.

A gazzetta.it szerint a Catania 4-2-3-1-es felállásban fog kezdeni. A kapuban Frison kezdhet. A védelmet Izco, Legrottaglie, Rolin és Marchese alkothatja. A két középpályás Lodi és Almiron lesz. Az előre tolt támadó Bergessio lesz, míg mögötte a Barrientos, Castro, Gomez hármas fog kezdeni.

Íme a Catania várható kezdőcsapata: Frison – Izco, Legrottaglie, Rolin, Marchese – Lodi, Almiron – Barrientos, Castro, Gomez – Bergessio.

A két csapat eddig 41 alkalommal találkozott egymással, amelyen 21 Milan és 3 Catania győzelem született, míg 17-szer döntetlen lett a végeredmény. Ezeken a mérkőzéseken a Milan 76, a Catania 31 gólt szerzett.

A Catania legutóbb 2007-ben tudta legyőzni a Milant, azelőtt pedig utoljára 1963-ban.

A mérkőzés játékvezetője Davide Massa lesz. A 31 éves játékvezető 2011 januárjában debütált a Serie-A-ban és azóta 20 első osztályú mérkőzést vezetett. Massa a Cataniának 5 mérkőzést vezetett, a 4 bajnokit amely 2 döntetlennel és 2 vereséggel zárult, ill. 1 kupa meccset, azon rendes játékidőt követően tudtak győzni a Parma ellen.
forrás: acmilan.hu