Recent comments

Friss Hírek

Allegri: Nem aggódunk


A Milan tegnap 1-0- arányú vereséget szenvedett a Juventus otthonában.

A bajnoki címvédő és egyben listavezető torinóiak Vidal büntetőjével nyertek a piros-feketék ellen, aminek köszönhetően ismét közelebb kerültek a Serie A megnyeréséhez.

Az AC Milannak azonban nem jött jól a vereség – persze mikor jön jól -, hiszen emiatt a Fiorentina egy pontra felzárkózott Massimiliano Allegri tanítványaira, és komoly harc várható a harmadik helyért a hátralévő öt fordulóban.

“Nem aggódunk!” – jelentette ki Allegri a Sky Sports Italiának adott interjújában. 

“Ez volt az idei első bajnoki vereségünk. A hátralévő meccseinken megpróbáljuk megtartani a bronzérmes pozíciónkat” – tette hozzá a Milan vezetőedzője.

“Tudjuk, hogy a Fiorentina jó formában van. Meccslabdát rontottunk el, amikor a 2-0-s vezetésünk ellenére sem tudtunk nyerni Firenzében. Most könnyebb találkozók várnak ránk, magabiztos vagyok” – zárta mondandóját Massimiliano Allegri.

Való igaz, télen még senki sem gondolta volna, hogy a Milan majd a dobogós helyekért fog csatázni, pár napja azonban már a második hely sem tűnt elérhetetlen a milánói klub számára.

Az utolsó öt fordulóban a Milan vendégül látja a Cataniát, a Torinót, majd utazik a Pescarához. Utolsó hazai meccsét az AS Roma ellen vívja majd, a bajnokságot pedig a Sienával szemben, idegenben zárja.

Négy egyszerűnek ígérkező meccs is vár tehát Massimiliano Allegri tanítványaira. Kérdés, hogy sikerül-e megszerezni majd a kötelező győzelmeket, és mire megy a “Farkasok” ellen az AC Milan.

forrás: Futballista.hu