Recent comments

Friss Hírek

Vialli: Ibrahimovic lehet a megoldás

A visszavonult olasz válogatott, Gianluca Vialli szerint a PSG csapatát erősítő Zlatan Ibrahimović nagyszerű igazolás lenne a Juventus számára, akik továbbra is keresik a csapatba az évek óta hiányzó top csatárt.


A Juventus mezét 1992 és 1996 között viselő Vialli nyilatkozatában úgy fogalmazott, hogy a Napoliban játszó Edinson Cavani még jobb alternatívának bizonyulhat, mint a svéd klasszis, mivel fiatalabb játékos, azonban kihangsúlyozta, hogy véleménye szerint a bianconero klub Zlatan Ibrahimović visszacsábításával ismét európai babérokra törhetne.

„Számomra elképzelhető, hogy visszatér a Juventushoz. Ha választani tudnék, Cavanira szavaznék a kora miatt, azonban Zlatan Ibrahimović választ jelenthet a Juventus összes problémájára” - nyilatkozta a Sky Sport Italiának a visszavonult csatár.

„Zlatan érkezésével olyan Juventust láthatnánk, amely nem csupán Olaszországban szállhatna harcba trófeákért, hanem Európában is.
Számos dolog megváltozik, ha Zlatan Ibrahimović a csapatban van. Az összes csapattársa azonnal megérzi a jelenlétét és tudatában van annak, hogy a játékos képes bizonyos helyzetek megoldására.”

„Nem nevezném vezérnek a pályán kívül, de segít kihozni a legjobbat a csapattársaiból a pályán a maga módján. Csapattársai felé nyugalmat áraszt.”

A harmincegy éves svéd csatárnak 2015-ig érvényes szerződése van a francia fővárosbeli újgazdag klubbal, azonban az utóbbi időben a Juventus közelről figyeli a játékos helyzetét.


forrás: Juventuz.blog.hu