Recent comments

Friss Hírek

Nedved: Játsszon ellenünk Balotelli!


A Bianconeri igazgatója reméli, hogy az ellentmondásos csatár megkapja a lehetőséget, hogy a Serie A éllovasa elleni bajnokin szerepelhessen.

Pavel Nedved abban bízik, hogy Mario Balotelli eltiltását mérséklik, így játszhat a vasárnap esti Juventus-AC Milan rangadón. 

Balotelli egy meccses eltiltást kapott, miután megkapta 4. sárgalapját az idei bajnokságban a Fiorentina elleni 2-2-es döntetlen alkalmával, majd további 2 meccsre elmeszelte őt a liga, miután inzultálta a játékvezető segítőjét.

Ugyanakkor a Bianconeri igazgatója szeretné, hogy a csatár pályára léphessen a rangadón, mert így sokkal szórakoztatóbb lehetne a meccs, még úgy is, hogy amennyiben nem játszik, lényegesen gyengébb a milánói csapat.

"Természetesen mindig jobb, hogyha mindkét csapatnak mindenki a rendelkezésére áll, nemcsak a Milannak, hanem mindenkinek."

"Amennyiben eltörlik Balotelli eltiltását, akkor egy hatalmas meccset várok, két topcsapat részvételével, de ha megmarad az eltiltás, akkor is egy nagyszerű mérkőzésre van kilátás."

Az ex-Manchester City-csatár a januári olaszországi visszatérése óta a válogatottban és a Milanban lejátszott 10 meccsén 11 gólt szerzett.

A meccs előtt a Milan a harmadik helyen áll, 4 ponttal lemaradva a második Napoli, és 15-tel az éllovas Juventus mögött.

forrás: Juventusfc.hu