Recent comments

Friss Hírek

Napoli: Álomfizetéssel csábítja a City Cavanit


Edinson Cavani igen kapós lett az átigazolási piacon: a legújabb hírek szerint a Bayern München, a Manchester City és a Real Madrid is szívesen soraiban tudná a Napoli gólvágóját.

Az angol klub álomfizetéssel csábítaná magához a "Matadort".

Gyakorlatilag Cavanival kapcsolatban már minden megjelent a sajtóban: egy uruguay-i rádióban állítólag Cavani édesanyja elárulta, hogy fia el szeretne menni, a Raisport újságírója ugyanakkor azt állítja, neki Cavani sosem mondta, hogy elvágyódna Nápolyból.

Az angol Daily Mail c. napilap mai számában viszont arról ír: a bajnoki címvédő Manchester City álomfizetéssel láncolná magához Cavanit. Manszúr-sejk már többször bizonyította, hogy nem sajnálja a pénzt, ha átigazolásról van szó - Cavani esetében eddig csak a fizetésről lenne szó. 

Az angol klub 15,5 millió eurós évi fizetést sem sajnálna, cserébe a "Matador" becenévre hallgató csatár szolgálataiért - ez az arrafelé szokásos heti fizetésben mérve több, mint 300 ezer euró, hetente. Eszméletlen összeg...

Ugyanakkor a Gazzetta Dello Sport mai cikkjében említést tesz arról, hogy Cavani más hírek szerint inkább a Real Madridot választaná - persze ki tudja, hogy képes lesz-e nemet mondani egy ilyen volumenű ajánlatra...

forrás: azzurri.co.hu