Recent comments

Friss Hírek

Juventus: A PSG duóját akarják


A Juventus a nyári átigazolási időszakban a francia PSG két játékosára is vadászhat, ők pedig a csatár Zlatan Ibrahimovic, valamint a bal oldali védő Maxwell.

A Bianconeri továbbra is egy világklasszis támadót keres, és a hírek szerint Zlatan Ibrahimovic készen áll visszatérni Olaszországba és a Juventusba.

A PSG-t Falcaóval, Wayne Rooney-val és Cristiano Ronaldóval is szóba hozták az elmúlt időszakban, és ha valamelyik ezek közül megvalósul, az könnyen Ibra párizsi távozását is jelentené.

Eközben Maxwell is érkezhet, aki végre betölthetné a Juvéban a bal oldalon régóta tátongó lyukat. A 32 éves védő olcsóbb lenne, mint bármelyik korábban felmerült név (Aleksandar Kolarov és Gael Clichy) ugyanerre a posztra.

Egy kis érdekesség a végére: Maxwellnek és Ibrahimovicnak van egy különleges baráti kapcsolata, mivel már három klubban is játszottak együtt karrierjük során: az Ajaxban, a Barcelonában és az Interben, és ha mindkét átigazolás végbemegy, akkor a Juventus lehet a következő a közös listájukon.

forrás: Juventusfc.hu