Recent comments

Friss Hírek

Conte: Már csak egy pont

Antonio Conte tegnapi meccsértékelő interjújában játékosait dicsérte és minden jót kívánt Javier Zanettinek.




A Bianconeri 2-0-ás győzelmet aratott a Torino csapata ellen és csupán egy pont választja el a bajnoki cím megszerzésétől.

"Mielőtt kitérnénk a derbire, szeretnék minden jót kívánni Zanettinek és remélem, hogy nem annyira komoly a sérülése, mint ahányan azt említik." - mondta Conte a Sky Sport Italianak.
 
"Zanetti Diego Militohoz hasonlóan egy nagyszerű játékos, akire felnézek."
 
Conte ezt követően kitért a tegnapi mérkőzésre, amelyet Arturo Vidal és Claudio Marchisio góljai döntöttek el.
 
"A találkozót megelőzően minden fontos dolgot megbeszéltünk a játékosokkal és sikerült felkészülnünk megfelelően. A Toro megérdemel egy vállveregetést ugyanis sikerült megakadályoznia egészen a mérkőzés végéig, hogy gólt szerezzünk."
 
"Ezek rendkívül fontos gólok voltak a számunkra tekintve, hogy csupán egyetlen pont hiányzik, hogy megnyerjük a Scudettot."
 
Antonio Conte a korábban bevált 3-5-2-es felállás helyett egy jó ideje már a 3-5-1-1-es taktikai variációt alkalmazza.
 
"Számos nagyszerű középpályással rendelkezünk, így a bajnokság ezen szakaszában úgy döntöttem, hogy egy másik szerkezetben lépünk pályára. Egy edző fő feladata, hogy olyan felállást találjon ki, amely legjobban megfelel a játékosai számára. Pogba nagyon sokat fejlődött az elmúlt időszakban, így ennek okán találtuk ki ezt a taktikai felállást, hogy még kiszámíthatatlanabbá tegyen minket a támadások során."
 
"Nagyon tetszett a játékosok mai teljesítménye. Megelégedhettünk volna egy ponttal is, de helyette végig nyomás alatt tartottunk az ellenfelünket és sikerült győzelmet aratnunk."
 
forrás: Juventusfc.hu