Recent comments

Friss Hírek

Milan: Londonból egy biztosan, de lehet, két játékos is érkezik


Habár még csak most élesedik a helyzet a csapatok között a bajnoki hajrában, már az ezt követő nyári igazolási időszak is nagy teret kap az olasz sajtóban. 

A dobogós, egyben Bajnokok Ligája helyezésért küzdő AC Milan háza tájáról az a hír járja, hogy a klub vezetése mindenféleképpen szeretné megerősíteni a csapat védelmét a következő szezonra.
 
A pletykák szerint a Rossoneri egyik legfőbb kiszemeltje, a már télen is megkörnyékezett Tottenham védő, Benoit Assou-Ekotto. A 29 éves kameruni balhátvéd nem számít alapembernek Andre Villas Boasnál, az idei szezonban mindent összevetve csupán 18 alkalommal léphetett pályára Assou-Ekotto.

A korábbi Lens játékos piaci ára 12-13 millió € körül mozoghat, ám ennyit biztosan nem fizetne érte a Milan, bár amennyiben Ignazio Abatét eladná Galliani...

Nyáron egy játékos azonban biztosan érkezik, jobban mondva visszatér Milanellóba, ugyanis Urby Emanuelson ügynök elmondta, a kölcsönben a Fulhamnél játszó középpályás nyáron visszatér a Rossonerihez, igaz vélhetően csak ideig-óráig.

forrás: azzurri.co.hu