Recent comments

Friss Hírek

Andreazzoli: Tartok a Pescarától




Miután szerdán a Roma kiharcolta az Interrel szemben a továbbjutást és bejutott az Olasz Kupa döntőjébe, Andreazzoli már nem foglalkozik sem azzal a meccsel, sem a kupadöntővel, csak a soron következő bajnokival.

"Nagyon örülünk annak, hogy elértük a célunk és bejutottunk a döntőbe és ezzel egy felejthetetlen estét tudunk adni a szurkolóinknak a városban."- utalt a kupadöntőre Andreazzoli.

"A feladatunk az, amit mindig is emlegettünk, hogy minden meccsen a legjobb tudásunk szerint játsszunk és javítsunk a tabellán elfoglalt helyezésünkkön. Nagyon sokat dolgoztunk a héten és teljes mértékben a Pescara elleni meccsre összpontosítunk. Tartok a Pescarától, mert igaz, hogy az utolsó helyen állnak, de éppen ezért könnyen előfordul, hogy a csapatom figyelme más felé terelődik."

Andreazzoli teljesen eltért már a Zeman féle felállástól és a csapat többször is a 3-5-2-es taktikával lépett pályára, azonban most újra négy védővel kezd a Roma.

"A bajnokság jelen szakaszában már minden felállást kipróbáltunk, olyat is amit ki kellett és olyat is, amit mindenképpen tesztelni szerettünk volna. A változások mögött technikai és pszichológiai okok állnak."

"A jövőm? A vezetőknek sosem kellett erről beszélniük velem, hiszen mindig teljesen világos kép volt azzal kapcsolatban, hogy mit kell tennem és mi a posztom a klubnál, ez pedig nem volt más, minthogy a legjobb eredményt kihozni az rendelkezésre álló idő alatt a csapatból.


Hogy elvárom-e a véglegesítésemet? Azt várom, hogy megbecsüljék a munkámat, amit végzek. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy jövőre is én leszek a Roma edzője."

A Pescara elleni keret: Bradley, Castan, Destro, De Rossi, Dodo', Florenzi, Goicoechea, Lamela, Lobont, Lopez, Lucca, Marquinhos, Osvaldo, Perrotta, Piris, Pjanic, Romagnoli, Stekelenburg, Tachtsidis, Taddei, Torosidis, Totti 


forrás: asroma.hu