Recent comments

Friss Hírek

Milan: 8000 eurós büntetés a Zanetti-rigmusok miatt

Mint ismert, Javier Zanetti a hétvégi, Palermo elleni vesztes mérkőzés során súlyos sérülést szenvedett. 


Az elnyűhetetlen ikont a mai nap során műtik meg, és bár fogadkozik, hogy visszatér, erre leghamarabb fél év múlva kerülhet sor. Magánál a sérülésnél is csúnyább talán az az esemény, amely a vasárnap esti Milan-Catania meccsen játszódott le a lelátón: a hazaiak "szurkolói" Zanetti sérülésén poénkodtak egy dalukkal.
 
"Javier, gyere és ugrálj velünk!" - ezt skandálták a mérkőzés során a Rossoneri fanatikusai. A Szövetség azonnal vizsgálatot indított, és a mai nap során döntött is: 8 000 €-s pénzbüntetéssel sújtotta a piros-feketéket, akik egyelőre nem kommentálták hivatalosan az ügyet.

Sajnos nem kell messzire mennünk a múltba, hogy hasonló esetre bukkanjunk a két csapat történelméből: a tavalyi szezon során éppen az Inter szurkolói űztek hasonló módon csúfot a Milan két játékosából: a szembetegségéből lábadozó Gattuso és a szívműtéten átesett Cassano kapta meg a magáét egy transzparensen: "Amit a szem nem lát, az a szívnek nem fáj."

A jelek szerint a riválisok iránt tisztelet sajnos kezd kiveszni a lelátókról - ugyanakkor több játékos és edző is támogatásáról biztosította Zanettit az elmúlt két nap során.

forrás: azzurri.co.hu