Recent comments

Friss Hírek

Inter: Stramaccioni marad az edző


Bár számos alternatíva merült fel a közelmúltban Andrea Stramaccioni lehetséges utódjaként, Mourinhotól kezdve Mazzarrin át egészen Laurent Blanc-ig, az Inter elnöke, Massimo Moratti azonban határozottan kijelentette; a következő idényt szintén a fiatal olasz edzővel kezdi meg a klub.

„A következő szezon ismét Andrea Stramaccionival indul. Mindig megkérdezik tőlem, hogy marad-e, és mindig csak ugyanazt tudom mondani, igen, velünk marad. Nem könnyű úgy tervezgetni a jövőt, ha a géped vírusos, ha annyi sérült játékosod van, mint nekünk. Mi azonban már most elkezdtük tervezni a 2013/2014-es szezont, és jó úton haladunk, ami ezt illeti.”- mondta Moratti a Sky Sport Italia riporterének.

A vasárnapi, Parma elleni 1-0-ás győzelem során a szurkolói kemény mag a technikai igazgatót, Marco Brancát támadta: „Az embereknek valakit mindenféleképpen hibáztatniuk kell, most éppen őt találták meg. Tiszteletben kell tartani a véleményüket, de néha nem láthatod át kellőképpen az adott szituációt külső szemmel, és ezért hozol bizonyos ítéleteket.”- reagált a szurkolók kritikájára a Presidente.

Moratti nyilatkozatával körülbelül egy időben, Marco Fassone, a klub ügyvezető igazgatója is megerősítette, hogy jövőre is Strama lesz az Inter vezetőedzője: „Stramaccioni még nagyon fiatal. Hosszú távú terveink vannak vele. Sajnos ez a szezon a rengeteg sérülésről szólt, amelyek nagyban befolyásolták az eredményeket. Szeretnénk kideríteni, hogy mi lehetett az oka a sok sérülésnek.”

forrás: azzurri.co.hu