Recent comments

Friss Hírek

Andreazzoli: Szeretnénk a Dortmund példáját követni

A fővárosi csapat vasárnap délután egy újabb kiesés ellen küzdő csapattal szemben lép pályára, miután az elmúlt fordulóban a Pescara ellen játszott hazai pályán 1:1-es döntetlent.



"Bizonyos helyzetek ismétlik önmagukat és ezért veszélyessé válnak."- kezdte a sajtótájékoztatót Andreazzoli utalva az elmúlt forduló eredményére.

"Szerettünk volna kialakítani egy pozitív sorozatot, de sajnos nem jött össze és mind a teljesítmény, mind az eredmény tekintetében visszalépés volt az 1:1. Mérgesek és keserűek vagyunk, de a játékosokat feltüzelte az eredmény."

"A Sienára oda kell figyelni nagyon, hiszen gyors kontrákat képesek vezetni. Már tudom a mai kezdőt, de a játékosok iránti tiszteletből még nem mondom el."

Stekelenburg mindenképpen a kezdőcsapat tagja lenne, azonban nem kizárt, hogy nem tud majd pályára lépni, miután a mai edzésen kisebb izomsérülést szenvedett.

Andreazzoli februárban vette át a csapat irányítását, miután a vezetőség megköszönte Zdenek Zeman munkákát.

"Szeretnénk a Borussia Dortmundhoz hasonló modellen alapuló klubot építeni, de sajnos ahogy mindig, most is az idő az ellenségünk. 2006-ban a Dortmund majdnem csődbe jutott, de Jürgen Klopp érkezésével nagyon sokminden megváltozott és a hihetetlen mennyiségű jegyek eladásával sok pénzt termeltek. Persze nálunk volt idő és türelem is."

"Javulásra van szükség a keretet illetően és a csapatot körülvevő környezet tekintetében is. A Roma nagyon sok tényező miatt egyelőre nem képes erre, többek között a média miatt sem, ráadásul nagyon sok játékos kicserélődött és a nyomás is nagyon nagy. Mindannyiunknak azon kell dolgoznia, hogy kijavítsuk a hibáinkat, ha szeretnénk a Dortmund példáját követni."

A Siena elleni keret: Balzaretti, Bradley, Burdisso, Castan, De Rossi, Florenzi, Goicoechea, Lamela, Lobont, Lopez, Lucca, Osvaldo, Perrotta, Piris, Pjanic, Romagnoli, Stekelenburg, Tachtsidis, Taddei, Torosidis, Totti 


forrás: asroma.hu