Recent comments

Friss Hírek

Boateng: Néhány idióta miatt nem fogok távozni

Kevin-Prince Boateng, a Milan labdarúgócsapatának középpályása a La Gazzetta dello Sportnak beszélt jelenlegi helyzetéről Olaszországban, és elmondta: az ellene irányuló, ismétlődő rasszista megnyilvánulások miatt korábban gondolt arra, hogy távozzon, de most már jól érzi magát Milánóban.



„Nem tagadom, voltak olyan pillanatai a pályafutásomnak, amikor úgy érzetem, hogy nem bírom tovább, és távozni akarok Olaszországból, de rájöttem, hogy négy-öt idióta jelenléte még nem ok arra, hogy máshova igazoljak” – mondta Boateng. 

Mint ismert, 2013 januárjában a Pro Patria elleni összecsapáson a szurkolók kifütyülték, és rasszista kiabálásokkal igyekeztek megzavarni Boatenget, aki az egyik támadásnál felkapta a labdát, és a szurkolók irányába lőtte, majd levonult a pályáról. 

A legutóbbi fordulóban a Juventus elleni 1–0-s vereség alkalmával megismétlődött az eset, a „zebrák" szélsőséges drukkerei is kikezdték Boatenget.

„Szomorú és érthetetlen, hogy napjainkban még mindig jelen van a rasszizmus, de most már nem foglalkozom ezzel, jól érzem magam Milánóban. Ez az otthonom, még sokáig itt akarok maradni” – tette hozzá a ghánai középpályás.

forrás: NSO