Recent comments

Friss Hírek

Secco: Emlékszem, amikor Ibra távozott...

Folyamatosan arról írnak az olasz újságok, hogy Zlatan Ibrahimovic visszatérhet a Juventushoz, ugyanakkor a torinói klub exigazgatója, Alessio Secco elmondása szerint a svéd játékos mindent megtett azért, hogy 2006-ban távozzon. 
 

Olasz és francia lapértesülések szerint előrehaladott tárgyalások folynak a két klub között egy nyári átigazolás miatt. Ugyanakkor a 2006-ban a Bianconeri élén álló vezetők kétségüket fejezték ki Zlatan visszatérését illetően.

"Nem fogok ítélkezni, de elmondom, hogy abban a pillanatban, amikor biztossá vált, hogy a Serie B-ben folytatjuk, minden tőle telhetőt megtett, hogy megmutassa, távozni akar" - mondta a Juve egykori igazgatója, Alessio Secco a TMW-nek.

"Természetesen az emberek változhatnak, és ő is azt tehet, amit akar. Van-e tanácsom a Juve számára? Olyan jó munkát végeztek idáig, szóval az igazgatóik tudni fogják, hogy milyen kalkulációt kell végrehajtaniuk Ibra potenciális visszatérése érdekében."

Számos sztár, úgymint Gigi Buffon, Pavel Nedved, Alessandro Del Piero, David Trezeguet és Mauro Camoranesi maradtak a Juventusszal a Serie B-ben is a Calciopoli-botrány után.

Giovanni Cobolli Gigli volt akkoriban a klub elnöke, és néhány igen érdekes információt osztott meg Ibrahimovic távozásának körülményeiről.

"Senki sem vonhatja kétségbe, hogy ő egy nagyszerű játékos, mégha taktikailag egy kicsit anarchista is. Emlékszem, hogy amikor az eladását követelte, az ökleivel verte az asztalt" - mondta Cobolli Gigli a TMW-nek.

"Az ügynökével, Mino Raiolával tökéletes párt alkotnak! Rá voltunk kényszerítve, hogy eladjuk őt, de a helyzet azt jelentette, hogy olyan vásárlókkal kellett alkudoznunk, akik tudták, hogy sarokba vagyunk szorítva. 

A végén kénytelenek voltunk a klub történetének legnagyobb riválisának, az Internek eladni őt."

forrás: Juventusfc.hu