Recent comments

Friss Hírek

Rocchi-góllal nyert az Inter a Parma ellen


Az Inter hazai pályán 1–0-ra nyert a Parma ellen az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 33. fordulójában.

Igen rosszul muzsikál mostanában az Inter, amely lassan, de biztosan visszacsúszott a nyolcadik helyre a bajnokságban. Andrea Stramaccioni együttese ezúttal a Parma ellen bizonyíthatott, s ha nem is könnyen, de legalább hazai pályán begyűjtötte a három pontot.

Az első félidőben Samir Handanovic nagy védéseire is szükség volt, hogy ne kerüljön hátrányba az Inter. Ezequiel Schelotto is kihagyott egy nagy helyzetet, Jaime Valdes pedig a kapufát találta el. A milánói csapat amúgy sincs jó formában, a bajnoki és kupameccseket figyelembe véve az előző négy hazai meccsét elveszítette.

Ráadásul Esteban Cambiasso és Fredy Guarin is csatlakozott az Inter tekintélyes sérültlistájához, így még annak ellenére sem volt biztos a hazai győzelem, hogy a Parma a legutóbbi hat Inter elleni idegenbeli bajnokiját elveszítette.

Aztán a második félidőben valahogy csak összejött a hazai gól. Formás akció végén Tommaso Rocchi megpattanó lövése kötött ki a Parma kapujába. Ez az egy szem találat pedig tökéletesen elég volt a három pont megszerzéséhez.

Internazionale–Parma 1–0 (Rocchi 82.)

forrás: NSO