Recent comments

Friss Hírek

Fiorentina: Nincs pénz Torresre

A nemzetközi sajtó korábban rendre azzal foglalkozott, hogy Fernando Torres, a Chelsea csatára szezon végén elhagyja a londoni klubot, és máshol folytatja.




A játékos korábbi csapata, az Atlético Madrid örömmel látná, és szóba került az olasz Fiorentina is, amelynek vezetői azonban eloszlatták a kételyeket.

Fernando Torres esetleges távozása nem újkeletű téma a sajtóban. Mióta 2011 januárjában elhagyta Liverpoolt, nem megy neki a góllövés, bár vannak jó periódusai.


Jövője most nagyban függ attól is, hogy a Chelsea meg tudja-e szerezni a nyáron Radamel Falcaót, az Atlético csatárát. Olasz sajtóértesülések szerint a Fiorentina is érdeklődött a 29 éves támadó után, de az olaszok sportigazgatója cáfolt.

"Ha ilyen nagy neveket hoznak szóba velünk, az egyben azt is jelenti, hogy remek csapatnak tartják a Fiorentinát" - mondta Daniele Prade. 

"Bizonyos játékosok azonban most sem kerülhetnek az olasz futball látókörébe, leginkább magas bérük miatt." Mint mondta, egy éve Dimitar Berbatov remek választás lehetett volna, de a bolgár támadó végül Angliában maradt. Torresre viszont nincs pénz.

"Ő egy szimbólum, aki  mindig győzni akar - tette hozzá Eduardo Marcia technikai igazgató. - Liverpoolban igazi gólgépet alkottak Steven Gerrarddal együtt. Itt, Firenzében más terveink vannak, most pedig sok más játékos szeretne ide jönni hozzánk."


forrás: Sporthíradó.hu