Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Ibra már Contéval is beszélt


Egyre erősödik az a korábban még képtelennek látszó pletyka, amely szerint Ibra visszatérne a Juventushoz.

Ezt fokozza a Gazzetta dello Sport állítása, miszerint Ibra nagyon szívesen dolgozna Contéval, sőt, a tréner már fel is vette a kapcsolatot a svéd játékossal, aki állítólag nagyon szeretne vele dolgozni, és mivel várhatóan a fizetése is csökkenne Pározsban, egyáltalán nem elképzelhetetlen az üzlet.
 
Grandiózus tervnek hangzik Ibrahimovic leigazolása, hiszen z európai szintű topcsapathoz már csak egy csatár hiányzik nagyon a zebráknak, és a svéd bizony az. 

Viszont természetesen van pénzügyi oldala is a kérdésnek: Ibra fizetése megengedhetetlenül magas, a mostani évi 14 millió euróját biztos hogy nem adja meg a Juventus.  Állítólag a legmagasabb összeg, amit erre szánnának, évi 7,5 millió euró, plusz bónuszok. Ezzel is bőven a liga legjobban fizetett játékosa lenne.

Az ára sem mindegy, ugyanis a PSG nagyjából 21 milliót fizetett érte, a Juve viszont maximum 10-et hajlandó fizetni. Azonban állítólag a párizsi csapat hajlana az eladásra, még nekik is sok a támadó fizetése, amiből egyébként a francia adózási szabályok szigorításával kevesebb jutna el a játékoshoz.

És hogy honnan lenne ilyesmire a Juventusnak pénze?

Hát a Samsungtól…

forrás: azzurri.co.hu