Recent comments

Friss Hírek

Andreazzoli: Elől nagyon jók vagyunk

A Roma mestere kijelentette, a csatárnak a híresztelésekkel ellentétben van jövője a fővárosi csapatnál.




"Remek mérkőzést játszottunk, Osvaldo pedig megérdemelte a mesterhármast, remek csatár és ezt már számtalanszor bizonyította, hiszen 15 gólt szerzett az idei szezonban."- nyilatkozta Andreazzoli.

"Engem most nem érdekel a jövője, nem foglalkozom vele és azt sem tudom, hogy kikéri-e majd a vezetőség a véleményemet vele kapcsolatban. Voltak hullámvölgyek a formáját illetően és bizonyos dolgokat a szurkolók nem felejtenek el, de mint egy igazi családnál, eljön a megbocsátás ideje is és megerősödnek a kapcsolatok."

A csatárért a hírek szerint a Fiorentina és a Juventus is sorban áll, miután a Romának a gólszerzéssel ebben a szezonban különösen eddig nem volt gondja, köszönhetően Osvaldónak is.

"A számok nem hazudnak és azt mutatják, hogy elől nagyon jók vagyunk. Szeretnénk a bajnokságban elfoglalt helyünkön javítani és mindent megteszünk annak érdekében, hogy a bajnokság végéig javuljunk."

A Roma 68 gólnál tart a bajnokságban, kettővel többnél, mint a Juventus és hárommal előzik meg a Fiorentinát, miközben csak a Pescara kapott több gólt, mint a fővárosi alakulat. 


forrás: asroma.hu