Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Megjelent Andrea Pirlo önéletírása




A Juventus és az olasz válogatott remek középpályása, Andrea Pirlo piacra dobja eddigi pályafutása legérdekesebb emlékeit. 

A könyvből már részleteket jelentetett megy az egyik olasz lap. Ebből például kiderült, hogy kerek tíz év remek szereplés után miért mondott le Pirlóról a Milan.





- Mindössze 30 percet tartott az a megbeszélés, amelyiken arról esett szó, hogy maradok-e a Milanban vagy megyek a Juventushoz? – írta Pirlo. 


– Aztán amikor Adriano Galliani tudatta, sohasem adnak el, megnyugodtam. De hamar kiderült, az alelnök nem egyetetettt Massimiliano Allegri edzővel, mert utóbbi közötle velem, hogy a középpályás sor bal oldalán számít rám.
 
Az pedig nem tetszett Pirlónak, hiszen mindig is a védelem előtti középponti “labdaösszeszedő” csapatposzt volt az erőssége.
 
Szót ejtett mostani mesteréről, Antonio Contéről is. Nem leplezte, amikor egyes meccsek első 45 perceiben nem ment a játék a Juventusnak, Conte éktelenül kiabálva jött be az öltözőbe, majd minden, a keze ügyébe eső tárgyat a falhoz vágott.


- Olykor féltem, hogy eltalál. Mondtam is Gianluigi Buffon kapusnak, hogy rossz helyet válaszottunk, mert a bejárattal szemben ülünk, és Conte dobásai jobbára felénk irányultak…

forrás: Futballista.hu