Recent comments

Friss Hírek

Napoli: Közel 90 millió forintot kereshetne hetente Cavani a Man Citynél

A Sunday Mirror értesülései szerint az angol bajnoki címről óriási ponthátrányban lecsúszó Manchester City a nyáron Edinson Cavani megszerzésével vigasztalódna, és törne újra a Premier League elsőség felé.




A Napoli uruguayi támadóját a világ legtehetősebb klubjaival már párszor szóba hozták, így a Man City mellett az El Matador becenévre hallgató gólvágó a Real Madrid, a Bayern München, a Chelsea, a PSG vagy épp a Juventus mezét is akár magára ölthetné a nyáron, ám talán az utóbbi opciónak van a legkisebb valószínűsége.

Az angol lap szerint a Roberto Mancini vezette gárda dúsgazdag olajmágnása boldogan kicsengetné a Napolinak a 26 éves támadóért kért 63 millió €-t, aki a szigetországban hetente 250 ezer fontos fizetést kapna, ami közel 90 millió forintos heti zsebpénznek felel meg. Ez éves szinten 13 millió fontos, nagyjából 4 és fél milliárd forintos bérezést jelent.

Nem mellesleg, ezzel a vételárral az uruguayi csatár lenne a Premier League történetének legdrágább igazolása.  

A mercato ideje alatt még nyilván sokszor hallunk majd Cavani jövőjéről, ám azt már előre ki lehet jelenteni, kicsi annak a valószínűsége, hogy a Serie A nem veszítse el legjobb támadóját. 

forrás: azzurri.co.hu