Recent comments

Friss Hírek

Andreazzoli: Különleges lesz a döntő





Nagyon örül az Inter elleni sikernek Aurelio Andreazzoli, miután csapata bejutott a döntőbe, ahol a városi rivális Lazio lesz a Roma ellenfele.

"A félidőben azt mondtuk egymásnak, hogy ez így nem folytatódhat tovább. Fel kell ráznunk magunkat."- mondta a Roma mestere a meccs után.

"Nehéz megmagyarázni, hogy miért kezdtünk ilyen rosszul, ráadásul nem először fordul már ez elő velünk. A Torino elleni meccsen is szinte fel kellett magunkat pofozni, hogy felébredjünk."

A sikeres elődöntőt követően a Roma a városi rivális Lazióval találkozik május 26-án a Stadio Olimpicóban.

"Arra a meccsre fizikálisan és mentálisan is megfelelően fel kell majd készülnünk és ez csak úgy sikerülhet, ha a következő bajnokikat sikerrel vesszük."

"Amikor kineveztek, felállítottam magamnak néhány célt, köztük volt a kupadöntő is. Nagyon különleges lehet derbin megnyerni a kupadöntőt, de nem szabad csak arra a meccsre koncentrálnunk, mert akkor minden eddigi sikert, amit elértünk semmissé tesszük."

A Roma nagyon sokat változott mentálisan azóta, hogy Andreazzoli átvette Zeman helyét a kispadon.

"Tudtuk, hogy jók vagyunk, hogy a csapatnak megvan a saját stílusa, csak a magabiztosság hiányzott mindenhez és a megfelelő lelkesedést kellett visszaállítani. Végre elkezdtünk örülni a sikereknek és most már egy egységes csapat vagyunk bár tudjuk, hogy fizikálisan még nem vagyunk száz százalélosak." 


forrás: asroma.hu