Recent comments

Friss Hírek

Stramaccioni: Köszönöm a szurkolóknak


Az Internazionale kiesett az Olasz Kupából, mivel az AS Roma az elődöntő második meccsét is megnyerte.

Az olasz fővárosban rendezett első felvonáson 2-1-re nyertek a “Farkasok”, tegnap pedig Milánóban is egygólos, ezúttal 3-2 arányú sikert arattak.

Bár az Internazionale az első félidőben még megszerezte a vezetést, amivel továbbjutásra is állt, fordulás után a vendégek 20 perc alatt háromszor is betaláltak, amivel eldöntötték a döntőbe jutás kérdését.

Andrea Stramaccioni elégedett volt futballistái teljesítményével a kiesés ellenére is.

“Minden tiszteletem a játékosoké. 100%-ot nyújtottak ma este” – fogalmazott a lefújás után az Inter trénere. “Remek első játékrészt produkáltunk, és Rocchi helyzeténél meg is duplázhattuk volna az előnyünket. A második 45 percre a Roma feljavult, a mi fizikai teljesítményünk pedig visszaesett. Sajnálatos módon kontrából is kaptunk gólt, amikor a védelmünk még rendezetlen volt, a “Farkasok” pedig kihasználták ezt.

Azt kell, hogy mondjam, hogy a két mérkőzés alapján az AS Roma megérdemelten jutott a döntőbe. Szeretnék köszönetet nyilvánítani a szurkolók felé is, akik megértették jelenlegi helyzetünket, és végig biztattak bennünket” – tette hozzá Stramaccioni, aki ezzel arra célzott, hogy rengeteg sérült játékosuk van, nem jönnek az eredmények, de a fanatikusok nem hagyták cserben a csapatot.

Az Olasz Kupa döntőjében az AS Roma ellenfele a Lazio lesz, így egy hamisítatlan római derbire kerül majd sor a fináléban.

forrás: Futballista.hu