Recent comments

Friss Hírek

Miccoli: Még a 10-es számú mezt is átengedném neki


Fabrizio Miccoli próbálja rávenni Alessandro Del Pierot, hogy nyáron csatlakozzon a Palermohoz, még a 10-es számú mezt is átengedné a világbajnok csatárnak.
Del Piero a szezon végén elhagyja a Juventust és úgy tűnik a Rosanero is csatlakozott azon klubok sorába, akik szeretnék megszerezni a legendát.
„Igyekszem meggyőzni Del Pierot.” mondta Miccoli a Sky Sport Italiának a két klub hétvégi, egymás elleni bajnokiját megelőzően. „Jó itt élni. Ha jönne még a 10-es számú mezt is átengedném neki.”
Miccoli és Del Piero csapattársak voltak a Juventusban, mielőtt a korábbi Ternana játékos 2007-ben a Palermoba igazolt.
„Számomra a Palermo az első és szeretném itt befejezni a pályafutásomat, azonban tisztában vagyok vele, hogy a labdarúgásban bármi megtörténhet. ” mondta a csatár, amikor a jövőjéről kérdezték.
„Most csak a jelenről tudok beszélni és hogy még van egy év a szerződésemből. Remélem, hogy maradhatok, de még nem beszéltem Maurizio Zamparinivel [Palermo elnöke] az új szerződésemről.”
„Jó a kapcsolatom vele és kész vagyok akár a szerződésem utolsó napjáig várni, hogy megkezdjük a tárgyalásokat a hosszabbításról.”
olaszfoci.hu