Recent comments

Friss Hírek

Marotta: Nesta, Seedorf, Balotelli ? Nem!



A Juventus hivatalosan is tagadta az Alessandro Nestaval, Clarence Seedorf-al, és Mario Balotellivel kapcsolatos pletykákat. Az Öreg Hölgyet nemrégiben hozták szóba a két Milan játékossal, ahogyan a Manchester City játékosával is.
„Egy dolog beszélni egy játékossal és más dolog tárgyalni.”, mondta a Juve sportügyekért felelős általános igazgatója, Beppe Marotta. „Mi, klubként, sohasem kérjük meg a játékosainkat arra, hogy átigazolással kapcsolatos tárgyalást folytassanak le. Mi nem így dolgozunk. Pirlo idejövetelkor először Adriano Gallianival, a Milan alelnökével beszéltünk. Jó kapcsolatot ápolunk velük. Remek csapatunk van, saját stratégiánk szerint dolgozunk, és e két játékos messze esik az elképzeléseinktől.”
A klubvezető a Balotelli pletykára is reagált.
„Sokan érdeklődnek iránta, de mi nem. Remélem, a Cityben marad, ahol a klub és a vezetők sokat foglalkoznak vele. Remélem, megtalálja azt az egyensúlyt, azt a mentalitást, amivel bajnok lehet.”



 Marotta szerint az utóbbi hetekben szerzett góljai ellenére sem téma jelenleg Alessandro Del Piero szerződéshosszabbítása a torinói klubnál.

"Szívesebben beszélnék a jelenről, mint a jövőről" - nyilatkozott Marotta annak kapcsán, hogy az Inter és a Lazio ellen is fontos gólokat szerző, 37 éves Del Piero kaphat-e szerződést a következő szezonra. "Alex a csapat nagyon fontos tagja. Egyszerűen nem lehet leírni a tegnap és a ma Del Pieróját. De egyelőre erre a szezonra koncentrálunk, próbálunk valóra váltani egy szép álmot. Ha ő abbahagyja, lehetetlen lesz találni olyat, aki tökéletesen pótolni tudja. Ha elérjük a céljainkat, az természetesen befolyásolni fogja a szezon végi értékelésünket, de úgy kell megerősítenünk a csapatot, hogy az a jövő kihívásainak is megfeleljen."
juventushungary.hu