Recent comments

Friss Hírek

Magabiztos sikerével élre állt a Juventus


A Milan délutáni veresége után a Juventus abban a tudatban lépett pályára, hogy győzelmével ismét a tabella élén találja magát.
A torinóiak ennek megfelelően támadó szellemben léptek pályára a középmezőnyben található Palermo otthonában, és már a 13. percben veszélyeztettek, Vucsinics passzával Quagliarella lépett ki, de kissé elhamarkodottan, 14 méterről, kissé balról a jobb alsó mellé lőtt.
Az első negyedóra után Munoz és Viviano futott össze, köztük Vucsinics lefordult, beadására nem érkeztek a társak.
A 21. percben Vucsinics védők mögé belöbbölt labdájára érkezett Cáceres, aki szépen átvette a 11-es pont magasságában, ám lövése jócskán lecsúszott, bokával találta el, így a jobb alsó mellett kötött ki.
Az egyre hátrébb szoruló vendégek fél óra játék után Pirlo távoli lövéseivel veszélyeztettek, előbb 20 méterről, jobbról lőtt, majd 27-ről próbálkozott, Viviano mindkétszer résen volt.
A félidő hosszabbításának másodperceiben Barreto távoli, lapos, pattogós lövésével először próbálkoztak a hazaiak – Buffonnak nem volt nehéz dolga.
Az 56. percben megszerezte a vezetést a Juventus: bal oldali Pirlo-szöglet után Bonucci érkezett a legjobb ütemben, és az ötös bal sarkáról a bal alsóba fejelt (0–1).
Még mindig nem jártunk az első órán túl, amikor egy újabb, ezúttal jobb oldali sarokrúgást követően Marchisio lőtt 13 méterről a bal felső fölé méterekkel, majd a 65. percben Vucsinics 23 méteres löketét ütötte mezőnybe Viviano.
A 68. percben, Miccoli keverte meg Chiellinit, középre adása azonban elcsúszott társa előtt és a jobb alsó mellett. A fordulást követően Matri lekészítette a labdát Quagliarellának, aki 15 méterről a jobb alsóba tekert (0–2).
A 87. percben még Del Piero cselezgetett, és lőtt 7 méterről kapura, Viviano azonban könnyedén védett – a Juventus könnyed győzelmével az élre állt.

NSO.hu