Recent comments

Friss Hírek

A Lazio karnyújtásnyira a BL-től


A Lazio 3-1-re diadalmaskodott hazai környezetben a Napoli ellen az olasz labdarúgó-bajnokság 31. fordulójának rangadóján.



Némileg váratlanul szerzett vezetést a Lazio, Candreva jobbról, kiszorított helyzetből lőtt, De Sanctis hóna alatt a hálóba pattant a labda, vastagon benne volt a gólban a vendégek kapusa (1-0). Cavani rögtön egyenlíthetett volna, de Marchetti nagyot védett lövésénél. Túl sok helyzetet nem láthattunk, sok hibával és kemény belépőkkel játszottak a csapatok, így a Sasok vezető találatához hasonlóan a Napoli egyenlítő gólja sem volt benne a meccsben, a 35. percben Lavezzi háttal a kapunak, sarokkal passzolt Pandevhez, aki az ötös bal sarkáról a kapuba vágta a labdát (1-1).
A második félidőben nagyobb veszélyben forogtak a kapuk, Pandev és Lavezzi, a másik oldalon Candevra előtt volt lehetőség, majd a 68. percben gyönyörű góllal vezetett ismét a Lazio: Mauri ollózott nyolc méterről a hálóba (2-1). A 81. percben Ledesma biztosította meg a hazaik sikerét tizenegyesből, előtte Britos rúgta fel Rocchit (3-1).
Edy Rejy együttese három pontra növelte előnyét a bronzérmes pozícióban az Udinese előtt, míg a Napoli egyre messzebb kerül a dobogótól.


hatharom.hu