Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Robben csak az EB után dönt







Néhány héttel ezelőtt röppent fel a hír, hogy a Juventus a nyáron megpróbálja megszerezni a Bayern München holland ászát, Arjen Robbent. Az elmúlt napokban több nyilatkozat is elhangzotta témával kapcsolatban, és úgy tűnik: egyre nagyobb az esély a transzferre. Vélhetően a legnagyobb akadály nem a Bayern vezetősége, a játékos ára vagy épp sérülékenysége lehet, hanem egy egészen más dolog - a felesége.
A Juventus, mint ismert, csatárgondokkal küzd az idei szezonban. Vucinic, Matri, Quagliarella, Del Piero és Borriello összesen 22 gólt szereztek - csak összehasonlításként: Zlatan Ibrahimovic egymaga lőtt 23-at... A zebráknál nem meglepő módon sztárcsatárok garmadája került már szóba, legalábbis az újságok lapjain, most azonban egy olyan játékosról szólnak a hírek, aki bár nem tipikus csatár, mégis hatalmas segítségére lehetne a támadó szekciónak.
A korábbi PSV, Chelsea és Real Madrid játékos 2009 óta tagja a Bayern Münchennek, idén azonban nem igazán érzi jól magát a bajoroknál, miután több vitája is volt a vezetőséggel és Heynkes vezetőedzővel. A világbajnoki ezüstérmes szélső szerződése jövő nyáron jár le Münchenben, így amennyiben nem hosszabbítja meg a kontraktust, valószínűleg még idén túladnak rajta, hiszen jövőre ingyen távozhatna. Andrea Agnelli, a Juventus elnöke nemrégiben azt nyilatkozta, hogy Robben egy nagyszerű játékos, aki remekül illeszkedne a Juve 4-3-3-as felállásába. Robben a kedd esti Bayern München-Real Madrid (2-1) elődöntő után nyilatkozott a Juvéról és az érdeklődésről:
"A Juventus egy nagyszerű csapat, amely csodás megújuláson megy keresztül. A gondjaik akkor kezdődtek, amikor legutóbb játszottunk velük és kiejtettük őket a BL-ből, és bár a válság hosszúra nyúlt, most már vége van. Egy ilyen nagy klub érdeklődése természetesen óriási megtiszteltetés. A szerződésemet egyelőre nem hosszabbítottam meg, mert a futball világában bármi megtörténhet. Most csak a BL-re és az Európa-bajnokságra koncentrálok, aztán majd meglátjuk, mi lesz nyáron." - ezekkel a szavakkal gyakorlatilag megnyitotta az utat a bianconeri előtt.
A torinói illetékességű Tuttosport szerint az átigazolásnak a megszokottakon túl egy furcsa gátja is lehet: Robben felesége. A hölgy ugyanis nem szeret költözni, ennek ellenére férjét követve élt már Groningenben, Eindhovenben, Londonban, Madridban és Münchenben is, így a Bernadien névre hallgató szőkeségnek nincs ínyére egy újabb, torinói kaland. Hogy Robben a fiatal hölgyet el tudja-e csábítani az Öreg Hölgyhöz? Ez még a jövő zenéje.
azzuri.blog.hu