Recent comments

Friss Hírek

Inter: Alvarezt az Arsenal vinné









A tuttomercatoweb értesülései szerint nyáron Londonba teheti át székhelyét Ricardo Alvarez, az Internazionale fiatal középpályása. Az irányítót nem először hozták szóba az Arsenallal, tavaly nyáron ugyanis kis híján az Ágyúsok játékosa lett, ám végül az Intert választotta. Most azonban úgy tűnik, mégis megvalósulhat a transzfer.
A 24. szülinapját a múlt héten ünneplő argentin középpályás 2011. júliusában 11,75 millió euró ellenében érkezett Milánóba az argentin Vélez Sársfield csapatától. Eredetileg Sneijder cseréjének és esetleges jövőbeli helyettesének szánták, de sem Gasperini, sem Ranieri nem igazán játszatta neki tetsző poszton az ifjú titánt.
Nem meglepő tehát az a felvetés, hogy az Inter máris túladhat nagy reménységén. A legkomolyabb kérő Arsene Wenger és az Arsenal, akik már tavaly is közel álltak a megszerzéséhez, most pedig újabb rohamot indíthatnak érte. A hírek szerint egy 10 milliós ajánlattal szeretnék meggyőzni Morattit, akinek csapata feltámasztásához szüksége is lesz minden pénzre a nyáron, így könnyen elképzelető, hogy áldását adja az üzletre.
azzuri.blog.hu