Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Asamoah érkezhet a nyáron



Egyre több forrás említi egy mondatban Asamoah nevét a Juventusszal, a korábbi pletykák után a goal.com ma már konkrét ajánlattételről számolt be. A ghánai játékos lehet Marrotta nagy nyári erősítése a középpályára?


Kojo Kwadwo Asamoah jelenleg az Udinese csapatát erősíti, és bár nem a hétvégén lőtt két góljával keltette fel Marrotta és Conte figyelmét, a középpályás egyre inkább bebizonyítja, hogy érdemes lehet a leigazolását egyre komolyabban fontolóra venni.


A hírek szerint a 23 éves játékosért Marrotta 12 millió euró mellett a jelenleg az Udinében kölcsönben szereplő Michele Pazienza játékjogát is odaadná. Igaz, hogy a friuliak ennél többet kérnek egyik gyöngyszemükért, az álláspontok határozottan közelednek. Amennyiben az Udinese ebben a formájában valóban nem bólintana rá az üzletre, még két játékos neve merült fel a transzferrel kapcsolatban.


Az egyik a már az első osztályban is bemutatkozott és nagy tehetségnek kikiáltott 22 éves Luca Marrone lehet, aki számára a fejlődés érdekében szükségszerű lenne folyamatos játéklehetőséghez jutnia. A Juventus középpályáján mutatkozó konkurencia miatt ezt a közeljövőben nem valószínű, hogy megkapná, de a torinóiak eddig a legkisebb jelét sem mutatták, hogy meg kívánnának válni Marronétól.


A másik felmerült játékos - akit a Juventus szintén nem szívesen adna - a ’94-es születésű Laurentiu Constantin Branescu, aki jelenleg a Primavera csapatot, valamint a korosztályos román válogatottat erősíti.


juventushungary.hu