Recent comments

Friss Hírek

Inter: Stramaccioni Zaratéról, Balottelliről és Destróról beszélt

Az Inter a Sienát fogadja hazai pályán, azonban a Nerazzurri háza táján a pocsék szezon miatt már most a mercato a fő téma, így nem is csoda, hogy a milánóiak vezetőedzőjét inkább Balotelli és Destro esetleges visszaszerzéséről faggatta a sajtó, valamint arról a Zaratéról, aki újabban a kezdőcsapat kirobbanthatatlan tagja.
Mauro Zarate: Bár a fiatal vezetőedző még csak két mérkőzésen irányította az Intert, úgy látszik, hogy a korábban mellőzött argentin támadóra alapemberként számít.
„Nem tudom, hogyan dolgozott az érkezésem előtt, de én egy olyan játékost találtam a személyében, aki minden edzésen nagyon jó teljesítményt nyújt, és mindezt lelkesedéssel és odaadással teszi.”
Mario Balotelli: A csapból is ő folyik és az újságírók az elmúlt pár napban tucatszor öltöztették fekete-kékbe, ráadásul igen emlékezetessé tette Stramaccioni első sajtótájékoztatóját.
„Mario az olasz foci része és a nemzeti válogatott tagja, de jelenleg a Manchester City játékosa és még hét mérkőzés hátra van a szezonból. Nem ítélkezhetek felette, hiszen sohasem edzettem, én csak az Interről tudok beszélni, az aktuális átigazolási pletykákról kérdezzék Massimo Morattit, illetve Marco Brancát.”
Mattia Destro: Az Inter korábbi primavera sztárja, aki a soron következő ellenfél, a Siena csapatában kezd beérni, és a fekete-kékek szeretnék visszaszerezni.
„Destro jó teljesítményt nyújt idén, sokat fejlődött, tapasztaltabb és erősebb lett, köszönhetően annak, hogy kiváló munkát végez jelenlegi csapatánál. Ő képviseli a jövőt, szerintem bármely olasz csapat szívesen látná a soraiban, holnap igyekszünk őt megfékezni.”
azzuri.blog.hu