Recent comments

Friss Hírek

Zolát máris menesztették!

Az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Cagliari együttese menesztette a gárda edzőjét, Gianfranco Zolát. 


Az olasz vezetőedző kirúgása azért is meglepő, mert csupán két és fél hónapja irányította a kiesés ellen küzdő együttest.

Nem a tervezettre sikerült Gianfranco Zola munkássága a Cagliari vezetőedzőjeként! Az olasz szakember karácsony tájékán vette át az együttest Zdenek Zemantól, akkor a csapat a tizennyolcadik helyen tanyázott. Azóta a kiesés ellen küzdő gárda tizenegy tétmeccset játszott, amelyek közül hetet elveszített, kétszer döntetlent játszott és csupán kétszer nyert.

A gárda jelenleg szintén a tizennyolcadik helyet foglalja el a tabellán, per pillanat négy ponttal van lemaradva a biztos bennmaradó tizenhetedik pozíciótól, amelyet jelenleg az Atalanta birtokol. 


A csapat a hétvégén a Sampdoria otthonában kapott ki 2-0-ra, így sorozatban a harmadik bajnokiját veszítette el a Cagliari. A vezetőknél pedig betelt a pohár és megválnak a negyvenkét éves szakembertől, aki egyébként játékos pályafutását itt fejezte be.

Zola és stábja így két és fél hónap után távozik a szárdoktól. Érdekesség, hogy a felszabadult kispadra az egyik esélyesnek pont elődjét, Zdenek Zemant tartja az olasz sajtó.


forrás: digisport.hu