Recent comments

Friss Hírek

Pirlo lehet a kulcs

A Juventus korábbi világbajnok középpályása, Mauro Camoranesi több témát is érintett nyilatkozatában, többek közt elmondta véleményét a jövőheti BL mérkőzésről és a nyári igazolásokkal kapcsolatban is.




„Nehéz lenne megmondani a párosítás esélyesét. Ez az egyik legkiegyensúlyozottabb nyolcaddöntő. Kemény atmoszféra vár a Juventusra Dortmundban, de a játékosok döntik el a mérkőzést, nem a szurkolók. Pirlo? Egyedi játékos, így nagyon fontos lenne, hogy tudja vállalni a játékot. Ő az aki felboríthatja az egyensúlyt. Egyre több a kritika vele kapcsolatban, de ezeken csak nevetni tudok. Pirlo nem a probléma, hanem a megoldás a problémákra. Mindig is úgy gondoltam, hogy 40 éves koráig tudja hozni ezt a szintet, azonban látva az olasz foci helyzetét, akár 50 éves koráig is húzhatja. Senkit sem jellemez ez a szintű minőség és intelligencia. Allegri egy olyan edző, akit mindig is kedveltem, de ezt az eredményei láttán könnyű utólag kijelenteni. A korábbi Juve edzők munkájával összehasonlítva, a csapat most sokkal nyugodtabb, kevesebb a megszabott rendszer és nagyobb a játékosok szabadsága.”

Camoranesit a klub átigazolási céljaival kapcsolatban is faggatták.

„Cavani egy világklasszis támadó. Tévezzel fantasztikus párost alkotnának. Nem jelentene garanciát a BL megnyerésére, de mindenképp előrelépés lenne. A Juvénak még pár évre szüksége lesz ahhoz, hogy fel tudja venni a versenyt a legerősebb klubokkal. Fontos, hogy megmutassák, hogy a legjobb csapatok közé tartozik a Juve, ehhez pedig top játékosokat kell igazolni. Dybala egyértelműen képes arra, hogy fontos találkozókat döntsön el, azonban más dolog a Palermóban és a Juventusban jól teljesíteni.”

forrás: juventushungary.hu