Recent comments

Friss Hírek

Négyet kapott a Parma; duplázott a volt milanos

A bajnokság 27. fordulójában a sereghajtó Parma idegenben 4–1-re kikapott a legutóbbi négy mérkőzését elveszítő Sassuolótól, míg a Chievo a korábbi Milan-játékos, Alberto Paloschi duplájának köszönhetően győzte le a Genoát. 


Bár három forduló után ismét gólt szerzett, súlyos vereséget szenvedett a Parma, amely a 60. perctől Antonio Mirante kapus kiállítása miatt emberhátrányban játszott az ötmeccses nyeretlenségi sorozatát véget vető Sassuolo otthonában. 

A hazaiaknál Nicola Sansone duplázott és gólpasszt adott, míg a három pont levonással sújtott vendégeknél betalált Andi Lila, aki második olasz bajnokiján először volt eredményes. A Parma játékosainak idegállapotáról sokat elárul, hogy 32 szabálytalanságot követtek el a mérkőzésen, ami szezoncsúcs a Serie A-ban.

Sassuolo–Parma 4–1 (Sansone 24., 36., Berardi 61. – 11-esből, Missiroli 68., ill. Lila 26.)




Nyolcadik meccsén hatodszor köszönt be a Genoa kapujába a Milan korábbi, a Chievo jelenlegi csatára, Alberto Paloschi, akinek a gólok számát tekintve a genovai együttes a kedvenc ellenfele az olasz első osztályban. 

A 25 éves játékos duplájának köszönhetően a veronaiak nyolc pontra eltávolodtak a kiesőzónától.

Genoa–Chievo 0–2 (Paloschi 49., 68.)


A Carlos Carmona kiállítása miatt a 76. perctől emberhátrányban játszó Atalanta és az Udinese találkozóján nem esett gól.

Atalanta–Udinese 0–0



forrás: NSO