Recent comments

Friss Hírek

Kritikus hét következik

Massimiliano Allegri a pénteki sajtótájékoztatón kijelentette, a következő napok kritikusak csapata szezonját tekintve. 


A Bianconeri 11 ponttal vezeti a bajnokságot, szerdán pedig a 2-1-es előnnyel várja a Borussia Dortmund elleni Bajnokok Ligája visszavágót.

„Azt hiszem, a következő egy hét, ha nem is sorsdöntő, de nagyon közel áll ahhoz.”- mondta Allegri tegnap. „Mindenki az gondolja, már megnyertük a bajnokságot, de ez nem igaz, a nemzetközi hadszíntéren pedig egy ki-ki meccs következik.”

„Nehéz összecsapásra számítok holnap, a Palermo remek helyen áll a táblázaton, így nyugodtan játszhatnak. Telt ház lesz, az pedig csak plusz motivációt jelent nekik, hogy a Juventus ellen játszanak. Egy olyan csapat ellen idegenben pályára lépni, amely már 26 pontot szerzett az otthonában, nem egyszerű feladat.”- nyilatkozta az Öreg Hölgy edzője.

„Holnapután pedig már a Dortmundra kell koncentrálnunk, majd pedig a Genoa elleni mérkőzésre. De megismétlem, ez egy kritikus hét mind a bajnokságban, mind a Bajnokok Ligájában.”

Az igen tetemes bajnoki előny tudatában felmerül a kérdés, hogy a korábbi Milan-tréner a legerősebb összeállításban küldi-e fiait a Palermo elleni harcba.

„Nincs jobb vagy rosszabb összeállítás, a Juventus kerete minőségi játékosokból áll.”- válaszolta a toszkán mester, arra a kérdésre, hogy mennyire fogja befolyásolni a szerdai mérkőzés, a holnap kezdő tizenegy összetételét.

„Egy olyan szezonban, ahol huzamosabb időre elvesztettük Asamoaht, Cácerest, Romulót, Barzaglit vagy éppen Pirlót, nyilván lesz olyan, akinek rengeteg mérkőzést kell vállalnia.”

„Andrea kulcsjátékosa a csapatnak, nem csak a technikai tudása miatt, hanem a pontrúgásai is sordöntőek lehetnek. Szerencsére éppen kapóra jött, hogy Pepe végre teljesen egészséges. Ugyan még nem képes 90 percet végigjátszani, de vele bővült a taktikai repertoárunk, ami nagyon fontos. Emellett Matri is kezdi visszanyerni a csúcsformáját.”–zárta mondandóját Allegri.

forrás: juventuz.blog.hu