Recent comments

Friss Hírek

A 15 helyezett látogat a San Siróba

A Milan szombat este a Hellas Veronát fogadja a San Siróban a Serie A 26. fordulójában.


A Milan a 10. helyen áll a bajnokságban 34 ponttal, 25 meccs alatt 8 győzelem, 10 döntetlen és 7 vereség a mérleg. 

A rúgott gólok száma 35, a kapott góloké 30. A rossoneri az előző 5 mérkőzéséből kettőt megnyert (Milan-Cesena 2-0, Milan-Parma 3-1), egyet elveszített (Juventus-Milan 3-1) és kétszer döntetlen született (Chievo-Milan 0-0, Milan-Empoli 1-1).

A házi góllövőlistát Jeremy Ménez vezeti 12 góllal, majd Keisuke Honda következik 6 góllal. Jack Bonaventura 4 gólnál jár.

A lombard klub a bajnokságban 13 mérkőzést játszott hazai környezetben, a mérleg 6 győzelem, 3 döntetlen és 4 vereség. Idegenben 12 meccs alatt a következő a mutató: 2 győzelem, 7 döntetlen és 3 vereség.

Filippo Inzaghi, a Milan vezetőedzője kijelölte 22 fős keretét. 

Sérülés miatt nem áll Pippo rendelkezésére Michael Agazzi, Pablo Armero, Alex da Costa, Mattia De Sciglio, Adil Rami, Cristian Zaccardo, Cristian Zapata, Nigel De Jong, Riccardo Montolivo, Stephan El Shaarawy és Hachim Mastour. Ignazio Abate felépült sérüléséből és ott van a keretben.

KAPUSOK: Christian Abbiati, Diego Lopez, Stefano Gori;

VÉDŐK: Ignazio Abate, Michelangelo Albertazzi, Luca Antonelli, Salvatore Bocchetti, Daniele Bonera, Philippe Mexés, Gabriel Paletta;

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Michael Essien, Alessandro Mastalli, Sulley Muntari, Andrea Poli, Suso, Marco Van Ginkel;

TÁMADÓK: Giacomo Bonaventura, Alessio Cerci, Mattia Destro, Keisuke Honda, Jeremy Ménez, Giampaolo Pazzini.

A Hellas Verona a 15. helyen áll 28 ponttal, 7 győzelemmel, 7 döntetlennel és 11 vereséggel. 

A rúgott-kapott gólarány 29-44. A Hellas az előző 5 meccséből hármat elveszített (Genoa-Hellas Verona 5-2, Hellas Verona-Torino 1-3, Palermo-Hellas Verona 2-1), egyet megnyert (Cagliari-Hellas Verona 1-2) és egyszer döntetlent játszott (Hellas Verona-Roma 1-1).

A legeredményesebb játékos Luca Toni 10 góllal, az olasz támadót Nico López követi 4 góllal. Panagiotis Tachtsidis 3 gólnál, míg Juan Gomez és Artur Ionita 2-2 gólnál jár.

A Verona a Serie A-ban 12 mérkőzést játszott hazai pályán, a mérleg 4 győzelem, 3 döntetlen és 5 vereség. Idegenben a 3 győzelem mellett 4 döntetlen és 6 vereség az állás.

Andrea Mandorlini, a Hellas Verona vezetőedzője kijelölte keretét.

Íme a Hellas kerete: Rafael, Benussi, Gollini, Rodriguez, Pisano, R. Marquez, Sorensen,  Moras, R. Marques, Brivio, Agostini, Martic, Obbadi, Hallfredsson, Greco, Ionita, Sala, Campanharo, Tachtsidis, Saviola, Toni, Jankovic, Lopez, Lazaros, Gomez Taleb, Fernandinho.

A két csapat összesen 64 alkalommal találkozott egymással, a mérleg 28 Milan és 12 Hellas győzelem, míg 24 alkalommal döntetlen született. Ezeken a mérkőzéseken a piros-feketék 101 gólt szereztek és 71 gólt kaptak.

A két együttes előző összecsapásán – tavaly októberben – 3-1-es Milan siker született. 



A mérkőzést Piero Giacomelli vezeti.

forrás: acmilan.hu