Recent comments

Friss Hírek

Matri is visszatérhet a Juventushoz

A Genoa elnöke, Enrico Preziosi a nyilvánosság elé tárta, hogy Alessandro Matri visszatér a Juventushoz, s megüresedő helyét Marco Borriello veszi majd át az északi kikötőváros csapatának támadósorában.


A pletyka már napok óta kering az olasz sajtóban, amely azt állítja, hogy Massimiliano Allegri szívesen látná keretében egykori játékosát, akivel a Cagliarinál is alkalma volt együtt dolgozni.

A Corriere dello Sport és a Sky Sport Italia egybehangzó közlése szerint, Preziosi újságírók előtt is megerősítette, hogy Matri távozik a Genoától, s visszatér a Juventushoz, amely pótolni szeretné a várhatóan még a szerződése lejárta előtt Kanadába távozó Sebastian Giovincót.

A jelenleg az AS Roma tulajdonában álló Marco Borriello számára nem lesz új a genovai közeg, hiszen korábban már két időszakot is töltött a csapatnál.

A sérüléséből lábadozó Matri 2011 januárjában csatlakozott a Juventushoz, s 2013 augusztusában igazolt egykori nevelőegyesületéhez, az AC Milanhoz, ahol azonban nem sikerült maradandót alkotnia.

forrás: juventuz.blog.hu