Recent comments

Friss Hírek

Hét pontos előny semmit nem jelent

Maximiliano Allegri figyelmeztette a csapatát, hogy a hét pontos előny a Romával szemben semmit nem jelent, beszélt a soron következő Udinese elleni mérkőzésről, mely szerinte nagyon nehéz lesz, valamint tagadta, hogy bármilyen probléma lenne Arturo Vidallal.




„Udinében mindig nagyon nehéz győzni” – nyilatkozta Allegri a sajtókonferenciáján. „Az Empoli ellen hosszú idő után újra sikerült begyűjteniük a három pontot. Nagyon jól játszották meg az üres területeket és ott van nekik egy olyan kiváló játékos, mint Antonio Di Natale, aki mindig veszélyt jelent. Figyelembe véve a bajnokság jelenlegi állását, ez egy olyan mérkőzés lesz, amelytől tartanunk kell. A labdarúgás azon kevés sportok egyike, ahol a gyengébb csapat is könnyedén legyőzheti az erősebbet. Egyre közelebb kerülünk a Roma elleni mérkőzéshez, ahol muszáj a legjobb formánkban lenni és ehhez arra van szükség, hogy továbbra is nyerjük a meccseinket.”

„Hét pontos előny semmit nem jelent. Csak két döntetlen és máris négy pontot vesztettünk. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy hibázzunk. További aggodalomra ad az is okot, hogy a mérkőzéseink nagy részét este játszottuk idáig és ehhez szoktunk hozzá, míg most délután kell pályára lépnünk. Egy csapat érettségét az is mutatja, hogy ha nem is játszanak túl jól és kevés helyzetük van, akkor is képesek megnyerni a mérkőzést. Ez alapvető dolog, ha valaki bajnokságot szeretne nyerni. Nem lehet mindig nagyszerű játékkal megnyerni a meccseket.”

Allegri korábban célozgatott rá, hogy Padoin a középpályán fog helyet kapni, miután 4-3-3-as felállást szeretne alkalmazni, de cáfolta azokat a híreket, hogy Vidal csak a kispadon kap majd helyet.

„Nem jutottam szóhoz, mikor megláttam a Tuttosport címlapját. Ha egy játékos néha mérgesen jön le a pályáról a cseréje során, az normális és futball szerves részét képezi. Nem szeretnék magyarázkodni, mert nincs mit megmagyarázni. Ez a szezon nehéz Vidal számára, miután egy komoly térdműtéten esett át, majd játszott a VB-n, így érthető, ha nincs 100%-os állapotban. A csapatnál nagyszerű munkát végeztek vele, amivel olyan formába tudták hozni, hogy pályára léphessen, de azt sosem tudhatod mikor fog visszatérni a fájdalom. A Parma ellen kapott egy rúgást a bokájára, de úgy gondolom, hogy a Milan elleni mérkőzésen már újra bevethető lesz. De Ceglie pedig visszatért hozzánk, és hasznos tagja lehet a csapatnak Asamoah kidőlése miatt, de Giovinco korábbi távozása miatt – ami elég valószínű – szükségünk van egy csatárra.”

A keret tagja lett a kölcsönből visszatérő Paolo De Ceglie, azonban Arturo Vidal csatlakozott a sérültek listájához, amin még Kwadw Asamoah és Romulo szerepel. Marchisio eltiltás miatt nem lehet ott a mérkőzésen, Giovinco pedig a tervezettnél hamarabb fog Torontoba utazni, így közös megegyezéssel felbontják a szerződését, ezért maradt ki a keretből.

Íme, a 20 fős keret: 

1 Buffon
3 Chiellini
4 Cáceres
5 Ogbonna
6 Pogba
7 Pepe
9 Morata
10 Tévez
11 Coman
14 Llorente
15 Barzagli
17 De Ceglie
19 Bonucci
20 Padoin
21 Pirlo
26 Lichtsteiner
30 Storari
33 Evra
34 Rubinho
37 Pereyra


forrás: juventushungary.hu