Recent comments

Friss Hírek

Elismerés illeti a csapatot

A Roma újabb csalódást keltő döntetlent ért el az Empoli ellen, ami azt jelenti, hogy hazai pályán november 30. óta nem nyert.

 
"Amikor nehéz helyzetben vagyunk tele problémával, akkor csak annyit tehetünk, hogy megdicsérjük a csapatot a meccsen mutatott reakcióért. Annak ellenére, hogy gól- és emberhátrányba kerültünk, a második félidőben fokoztuk a tempót és mindent megtettük a győzelemért."- nyilatkozta Garcia a meccs után.

"Astori a kapufát találta el, Iturbét le kellett cserélni, tehát kijelenthetjük, hogy a szerencse most nem a mi oldalunkon áll."

Garcia nem kritizálta a játékosait azért a trendért, ami megfigyelhető a legutóbbi meccseken, hogy minden alkalommal hátrányba kerül a csapat és onnan kell visszaküzdenie magát.

"A második félidei reakció megmutatta, hogy jók vagyunk. Bebizonyította, hogy ismerjük a helyes utat taktika, a fizikum és a tudást illetően. Már a kezdetektől azt kell csinálnunk, amit tudunk. Szerintem a második félidővel elégedettek a szurkolóink, persze ők szeretnék az egész meccsen azt látni, amit a második játékrészben, de mindenekfelett győzni. Mi pedig ezen dolgozunk."

"Tudjuk, hogy a dolgok jobbra fognak fordulni akkor, amikor több játékos áll majd a rendelkezésemre."

Nagy előrelépés lehet a csapat számára az új igazolás, az elefántcsontparti Seydou Doumbia.

"Doumbia a miénk, vasárnap pedig kiderül, hogy ő és Gervinho visszatérnek hozzánk, vagy folytatják az Afrika Kupán. Jelen pillanatban össze kell szorítanunk a fogainkat és mindent meg kell tennünk, hogy visszatérjük a győztes útra, már rögtön kedden. Szeretnénk továbbjutni és mindössze három napunk van a pihenésre és a felkészülésre."

A Roma kedden a Fiorentinával játszik az Olasz Kupában. 


forrás: asroma.hu