Recent comments

Friss Hírek

Allan a Juve kívánságlistáján

Az olasz sajtó értesülései szerint az Udinese brazil középpályása, Allan felkeltette a Juventus érdeklődését, s a torinóiak várhatóan kísérletet tesznek a nyár végén arra, hogy a két klub közötti, hagyományosan kiváló kapcsolatot kihasználva, megszerezzék az udinei csapat dél-amerikai felfedezettjét.

 
A portugál állampolgársággal is rendelkező 24 esztendős játékos, aki 2012 nyarán igazolt Itáliába, s akinek jelenlegi szerződése 2016 júniusában jár le a kisebbik zebráknál, már a januári átigazolási időszakban is a pletykák szereplőjévé lépett elő, azonban az Udinese határozottan ellenállt az érdeklődőknek.

A Mediaset Premium szerint a brazil játékára a Juventus elleni gól nélküli döntetlen során figyeltek fel a Juventus képviselői, s ennek köszönhetően, Allan előkelő helyre került a Juventus nyári kívánságlistáján.

A pletykák szerint a Vasco da Gama egykori játékosa egyértelművé tette, hogy a közeljövőben szeretne a Bajnokok Ligájában szerepelni, ezért szinte magától értetődő, hogy Itáliában az Öreg Hölgy lehet a leginkább megfelelő választás számára.

A jelenlegi szezon során Allan húsz bajnoki mérkőzésen lépett pályára az Udinese színeiben, s ezalatt egy találatig, valamint két gólpasszig jutott.

forrás: juventuz.blog.hu