Recent comments

Friss Hírek

A fiatalok meghatározóak voltak

A francia tréner Daniele Verdét és Leandro Paredest dicsérte, hiszen nagy részt nekik köszönhette a Cagliai elleni sikert a Roma.

 
"Az első félidőben jól játszottunk és a kezünkben tartottuk a mérkőzést, de a második félidei szervezettség is nagyon tetszett, ráadásul úgy sikerült gólt szereznünk, hogy a Cagliari nyomás alatt tartott bennünket."- kezdte a meccs után Garcia.

"A fiatal játékosaink ezen a meccsen meghatározóak voltak, hiszen Verde két gólpasszt is adott, míg Paredes szép gólt szerzett. Verde az első csapattal van már egy ideje és én hiszek benne. A gyorsaságától és technikai tudásától eltekintve azt is láthattuk most, hogy milyen keményen tud dolgozni a csapatért és mennyire éhes a sikerre. Ezzel a hozzáállással nagyon sokra viheti."

"Csatárként most csak Verde állt a rendelkezésemre, aki nagyon gyorsan tud üres területre mozogni és ezen a meccsen így is játszott, majd később is erre lesz szükség."

"Az elején kicsit meg volt illetődve, de túlesett a bemutatkozáson és most már csak a magabiztosságra kell összpontosítania."

A Cagliari ellen a Romának 12 meghatározó játékosa hiányzott, azonban Francesco Totti vállalta a játékot.

"A csapat sosem vesztette el az alázatosságát. Még ha néha, amikor kimondtam bizonyos dolgokat arrogánsnak is tűntem, annak akkor oka volt. A csapat igazi egységként lépett pályára, én pontosan ezt vártam tőlük és a sok hiányzó ellenére megmutatták, hogy vannak minőségi embereink."

"Hamarosan több lehetőségem lesz már és a csapatnak nő a sokoldalúsága mind a pályán, mind a kispadon."

"Egyedül azt sajnálom, hogy a hosszabbításban gólt kaptunk, ezt el kellett volna kerülnünk. Három védő volt két csatárra, az ilyen helyzetekben jobban kell teljesítenünk."

Garcia most először játszott Gianfranco Zola csapata ellen és már nagyon várta ezt a találkozást.

"Zola hatalmas játékos volt, nagyon örülök neki, hogy tudtam vele a meccs előtt beszélni és öröm látni, hogy egy Serie A-s csapat kispadján ül." 


forrás: asroma.hu